Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dlaczego tak dużo pedałów (zagatka rozwiązana )

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzadko słucham pani profesor od biologii ale dziś mnie zaciekawiło co mówiła znalazłem odpowiedź dlaczego jest tak dużo pedałów ( męskich pip ) , a tak mało prawdziwych facetów . Chromosom odpowiedzialny za płci męską ulega powolnemu zanikowi , więc jest coraz większa plaga ciot . Zagadka rozwiązana , myślę ze nagroda noobla się należy.

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Ok... To teraz krótka lekcja, twoją biolożkę powinni wywalić na zbity pysk.

DNA praktycznie nie może mieć wpływu na takie zjawisko. Dlaczego? Bo w 99% jest identyczne u każdego człowieka i różni się niewielkimi szczegółami.

Jeśli coś ma odpowiadać za cechy męskie/kobiece to hormony, testosteron w przypadku mężczyzn, estrogen u kobiet. Wytwarzanie hormonów to natomiast cecha całkowicie zależna od danego człowieka i sprawności jego układu hormonalnego.

+ jeszcze jedna sprawa. Zamiast tak pilnie uczyć się Biologii, skup się lepiej na j. polskim bo potrzebujesz nieco ćwiczeń ;)

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Jest dużo pedałów, bo jest dużo rowerów, na każdy rower przypadają minimum 2 padały.

Poprawności politycznej nigdy za wiele.

A jest tak dużo "pedałów" jak to ładnie określiłeś, bo jest "taka moda", tak samo jak kiedyś była moda na np. granie w Tibie, Metina, Majnkrafta, tak to powoli wymiera. Mam nadzieję że te "pedalstwo" też kiedyś wyginie.

@Terik. ANALfabeta
hehć, to dobre xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ok... To teraz krótka lekcja, twoją biolożkę powinni wywalić na zbity pysk.

DNA praktycznie nie może mieć wpływu na takie zjawisko. Dlaczego? Bo w 99% jest identyczne u każdego człowieka i różni się niewielkimi szczegółami.

Jeśli coś ma odpowiadać za cechy męskie/kobiece to hormony, testosteron w przypadku mężczyzn, estrogen u kobiet. Wytwarzanie hormonów to natomiast cecha całkowicie zależna od danego człowieka i sprawności jego układu hormonalnego.

+ jeszcze jedna sprawa. Zamiast tak pilnie uczyć się Biologii, skup się lepiej na j. polskim bo potrzebujesz nieco ćwiczeń ;)

zamiast mnie uczyć pisowni , naucz się czytać regulamin :)

Jest dużo pedałów, bo jest dużo rowerów, na każdy rower przypadają minimum 2 padały.

Poprawności politycznej nigdy za wiele.

A jest tak dużo "pedałów" jak to ładnie określiłeś, bo jest "taka moda", tak samo jak kiedyś była moda na np. granie w Tibie, Metina, Majnkrafta, tak to powoli wymiera. Mam nadzieję że te "pedalstwo" też kiedyś wyginie.

@Terik. ANALfabeta

hehć, to dobre xD

głodnemu chleb na myśli , mamy 1 przypadek potwierdzony !

Opublikowano

zamiast mnie uczyć pisowni , naucz się czytać regulamin :)

Zdania zaczynamy z dużej litery. Co ma do tego regulamin?

A jeśli głodnemu chleb na myśli to czemu założyłeś ten temat? Hm?

DOWN

PATRZCIE TERAZ NA MNIE, NIE BĘDZIECIE MI MÓWIĆ CO MAM ROBIĆ WIĘC NAJEBIĘ BŁĘDÓW JAKBYM BYŁ PLANKTONEM BEZ SZKOŁY, ŻEBY WIEDZIELI, ŻE ZE MNĄ NIE MA ŻARTÓW.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Zdania zaczynamy z dużej litery. Co ma do tego regulamin?

A jeśli głodnemu chleb na myśli to czemu założyłeś ten temat? Hm?

ziewczynko w reugulaminie piże rze ópominamy na pv , wiec kolezako wtf ?

złozylem zeby pokazac jak powstaja takie meskie pipyu g

Opublikowano

Bzdura.Homoseksualizm to choroba psychiczna, która jest propagowana przez zachód i USA.Skończy się po upadku Ameryki i przejęciu przez Ruskich pałeczki "światowego dyktatora"

Opublikowano

Bzdura.Homoseksualizm to choroba psychiczna, która jest propagowana przez zachód i USA.Skończy się po upadku Ameryki i przejęciu przez Ruskich pałeczki "światowego dyktatora"

nie chodzi mi tu o homo ,

Opublikowano

... Wręczył bym Ci nagrodę nooba :) .

Poćwicz lepiej Polski z 1/3 klasy podstawówki , ponieważ tam poznaje się składnie zdań , a to Ci najlepiej nie wychodzi.

Jeśli chodzi o słowo pedał to jest to osoba która spędza czas z facetem tak jak z kobietą czyli wspólny "seks" , całuski itd.

Widać że należysz do grona osób dla których : styl ubierania to pedały , rudy to fałszywy , gruby to można go gnoić , ładna dziewczyna to pusta.

Weź jedź do jakiegoś centrum handlowego coś w stylu Bonarki w Krakowie bądź Sfery w Bielsku-Białej. Tam musiał byś gnoić każdego 14-16 latka co przechodzi obok Ciebie .

Polska i te stereotypy ! ...

Opublikowano

nie chodzi mi tu o homo ,

Chodzi Ci oto, że dzisiaj faceci wyglądają jak pedały? To tym bardziej wina zachodu i Ameryki, bo tam się lansuje takie "coś". Może Ci się to wydać dziwne, ale 2 facetów 1 normalny drugi chudy, z grzywką, w rurkach itp. to nadal te same męskie osobniki heteroseksualne.

Opublikowano

Oficjalnie to homoseksualizm nie jest uznawany za chorobę psychiczną a raczej to wynika z mody napływającej z zachodu.. Co według mnie już jest złe, dlaczego?

Spójrzmy na dziewczyny... Wyglancowane aż do bólu, w cholerę makijażu i tym podobne sprawy. Dodając do tego galerianki itp...

Z kolei faceci to reszta już wymieniła...

A co do samego homoseksualizmu... To sam nie uważam tego za chorobę, ale nie mam ochoty argumentować się z większością która wie lepiej. ;)

Co według mnie problemem jest? Polska za dużo tej mody z zachodu przyjęła do siebie... W szkołach nauczyciele na loozie podchodzą do uczniów, bo kiedyś pamiętam dziadek mi mówił... Nauczyciele bili linijkami dla dyscypliny, i tego brakuje w szkole właśnie.

Krótko mówiąc... Przez modę z zachodu, powoli stajemy się imbecylami jak ludki z USA...

Opublikowano

Głodny głodnemu wypomina.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

... Wręczył bym Ci nagrodę nooba :) .

Poćwicz lepiej Polski z 1/3 klasy podstawówki , ponieważ tam poznaje się składnie zdań , a to Ci najlepiej nie wychodzi.

Jeśli chodzi o słowo pedał to jest to osoba która spędza czas z facetem tak jak z kobietą czyli wspólny "seks" , całuski itd.

Widać że należysz do grona osób dla których : styl ubierania to pedały , rudy to fałszywy , gruby to można go gnoić , ładna dziewczyna to pusta.

Weź jedź do jakiegoś centrum handlowego coś w stylu Bonarki w Krakowie bądź Sfery w Bielsku-Białej. Tam musiał byś gnoić każdego 14-16 latka co przechodzi obok Ciebie .

Polska i te stereotypy ! ...

sioć jeższcze ?

Opublikowano

Jak on zanika to znaczy ,że kiedyś zniknie przecie to co mężczyzn już nie będzie???Ty może coś przekręciłeś ,albo Pani coś przekręciła ,bo wątpię w to ,że to zanika.No ale nie wiadomo co jest.

Opublikowano

Skoro pedał to dla ciebie nie gej, to nie wiem w czym masz problem. Dla mnie to jedno i to samo, trzeba tępić zanim złoży jaja. Ale skoro bardziej przeszkadza ci hetero w obcisłych spodniach ale z dziewczyną niż dwóch facetów lecących na ślimaka to gratuluję.

Co do samego stylu ubierania się - to się zmienia z wiekiem, nikt chyba od urodzenia nie nosi rurek/dresów itp, a choroba czyt. homoseksualizm jest później nie do wyplewienia.

Opublikowano

Skoro pedał to dla ciebie nie gej, to nie wiem w czym masz problem. Dla mnie to jedno i to samo, trzeba tępić zanim złoży jaja. Ale skoro bardziej przeszkadza ci hetero w obcisłych spodniach ale z dziewczyną niż dwóch facetów lecących na ślimaka to gratuluję.

Co do samego stylu ubierania się - to się zmienia z wiekiem, nikt chyba od urodzenia nie nosi rurek/dresów itp, a choroba czyt. homoseksualizm jest później nie do wyplewienia.

niedowyplewienia czyli ?

Opublikowano

Eh.. i w czym przeszkadza Ci taka osoba?

Ma swój styl, dla niektórych dziwny, ale swój. Jeśli jeszcze ma fajną dupę (czyt. dziewczynę), to jest to zwykła zazdrość :D

Kiedyś mu to przejdzie i się skończy. Niektórzy chodzą w dresach/glanach, a inni w rurkach.

Wg Ciebie osoba z takimi spodniami jest pedałem, bo się dobrze ubiera? (No tak.. rurki dużo ładniej prezentują się szczególnie na szczuplejszych, niż obwisłe dresy).

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...